Mååndag, jajemän!

Sitter här och känner mig suuuperspeedad, fastän jag inte har något att göra... Hmm måste komma på något kul sen. Dansa omkring till julmusik kanske?? Får se va det blir!

Jag hann (läs orkade) inte blogga igår. Först stod jag i cafeterian på jfk (ridklubben) för det var nämligen klubbtävling. Skulle stått med Isabella som rider i min grupp men hon kom inte, så de va typ jättesegt att stå där! Hade hellre tävlat, men har bara hoppat Elisa av storhästarna, och hon bockar gärna efter hindrena. Jag har visserligen lyckats hindra henne från att göra det på lektionerna men när det är hel bana och lite så... Jag har inte sådär jättestor lust att betala 100kr för att bli avbockad!

Sen åkte vi till någon familj som jag inte kommer ihåg vad dom heter i efternamn. Där åt vi iaf julbord, de har vi och några andra trevliga familjer som tradition. MYYYSIGT VÄRRE!
Och nu har alltså första advent varit, första ljuset är tänt. Bara tre kvar nu :D

Praon idag var seeegigt värre! Slutade tjugo i 5, och kom hem typ tio i 6. Och bussresan skulle tagit 47min, jodå visst! Stog vid Östra Centrum och väntade i en halvtimme innan busseländet kom, alltså hoppade dom över 2 turer. INTE OKEJ! Jag frös tårna av mig!

Bilder från när vi fotade hästarna kommer, jag håller på och redigerar dom nu :) Och skriver en lapp om årets julklapp som är jäääättesöt, len och har päls. Gissa vad det kan vara?? (tänk efter nu det är inte så svårt om ni tänker efter vad jag har för djur, kolla i arkivet så kan ni lista ut de lätt!) Vi kan köra en länkning till den som gissar rätt, bara för att jag är snäll idag.

Det här inlägget fick alldeles för mycket text, creds till den som orkade läsa hela! För er som inte gjorde de, vill ni ha en länkning så läs sista raden ;)
Puss o Kram på er!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0