Min nya hårfärg!Måste ju visa min nya hårfärg (som jag visserligen fick innan nyår haha men ändå (A)
Är iaf supernöjd, trivs bättre i den här mörkare bruna än den förra, den va lite för röd för min smak (A)

Haha o angående sista bilden, JA jag har tråkigt! Har suttit o besvarat frågor om Judendomen ett tag nu...
Men nu tänkte ja gå o lägga mig!

Puss o Kram på er!

Haha

Haha kul att ni tittar in här även om jag aldrig bloggar!
Jag jobbar på att komma på ett bra bloggnamn, men har fortfarande inte kommit på något sådär klockrent så man bara: JAA, SÅ SKA DEN HETA!!
Så väntar lite tills jag kommer på något bra, känns bättre att ha ett supernamn än att blogga på en blogg ja inte trivs me o sen starta ytterliggare en ny blogg.

Så kom med förslaaag!
Både på va bloggen ska heta och vad jag ska skriva om i den nya bloggen.

Vi höres!

OOOOO! Btw så har vi foto på bilden nu, HUR NICE????

Kista :(

OHH! Jag skulle helt seriöst göra nästan(observera nästan) vad somhelst för att vara på Kista mässan de här dagarna... Den började i torsdas, o ida e sista dan...

Nästa år ska jag banne mig va där, vare sig jag kan tävla eller inte! Mest för gemenskapen och för att träffa goa människor som jag aldrig har träffat, men ändå lärt känna genom denna underbara sport.
Men jag ska satsa på att tävla upp Middi i svår inför Kista. Jag VET att hon kan, hon behöver bara träna upp konditionen. Hon har blivit tjoooock under dräktigheten och lite vintervila ;) Men nu när snön har börjat smälta, dåååå! NU SKA HÄR TRÄNAS! För kanin eller inte (inte för att hon kommer ha minsta lilla chans om vi ens kommer dit ;) så ska jag va på Kista nästa år! Men mamma har lovat att ja ska kunna tävla mer i år, har ju dessutom inte sommarkonfa i sommar så jag missar tre veckor av den bästa tävlingstiden. Får hoppas att jag kan åka med Lisa också, för jag startade inte så mkt i somras, o har inte tävlat sen i augusti så nu saknar jag alla goa människor!

OCH NU BLEV JAG GÄÄÄLET TÄVLINGSSUGEN! Middi, slut på vilan, här ska tränas. Ne men ja måste komma ut och springa med henne i princip varje dag i sele, då kommer hon komma i form snart. Har dragit ner på hennes pellets nu när hon bara bor med en av ungarna, och dom lever mest på hö och grönsaker, funkar alldeles utmärkt!
Sen när hon är back on track ska vi träna lååånga hinder, för innan har hon hoppat hinder på 45cm långt, nu kommer hindrena va 80cm! Höjden är inga problem, men jag har inga långa hinder, så jag får kombinera lite. Fast ja kommer typ inte in i mitt hinderförråd pga snön, men nu när det har smällt lite kanske de går. Kan ju prova att hoppa lite med bäbisarna också, dom börjar bli riktigt duktiga på att gå i sele!
Och nu är både Thunder och Knight tingade, HAPPY FACE :D Fast Ylva o Flash e kvar, ingen som vill ha en liten skit??

Ne, det blev ett långt inlägg om egentligen ingenting ;) Haha ;)
Slänger in lite kaninbilder också (A) På Middi, sista tävlingen i somras. Sista tävlingen 2010. Sista pinnen upp till MSV :D Och innan hon blev tjoooock.... Fast lite påshaka har hon.. Men hon va i form där iaf! Men det kommer snart tillbaka!
HEEJ!!

Har tyvärr inte en länk att dela med sig av, då jag inte har kommit på något bra bloggnamn! Och jag som formligen SPRUTAR av grejjer jag vill blogga om -.-
Och klockan är halv ett o ja e inte trött o ja har första ridlektionen för 2011 imon :D
Ooooo GOTT NYTT ÅR PÅ ER, tror inte jag har sagt de va???

Ne men iaf, så bara för att ja ska komma på ett bloggnamn så kör vi en liten tävling (A) Om någon kommer på ett bloggnamn som ja kan använda så får den en länkning både på denna bloggen o på den nya bloggen för en vecka framåt efter att den har startat. Och även om jag kommer på något själv så kan den som har ett namn ja tycker bäst om få en länkning.
Hoppas ni fattar va ja menar ;)

NUUU ska jag lyssna på musik o försöka att göra de utan att väcka resten av familjen som redan har gått o lagt sig! DOM ÄR TRÅÅÅKIGA ja VEEET!

O bara för att Thunder är så sjukt söööt o han kommer få världens bästa hem när han flyttar i februari så bjussar ja på en bild på honom :D
Och ta inte inlägget (bortsett från tävlingen, den är på riktigt!) så seriöst, ja e piiiigg men har jättetråkigt -.-


RSS 2.0