Kista :(

OHH! Jag skulle helt seriöst göra nästan(observera nästan) vad somhelst för att vara på Kista mässan de här dagarna... Den började i torsdas, o ida e sista dan...

Nästa år ska jag banne mig va där, vare sig jag kan tävla eller inte! Mest för gemenskapen och för att träffa goa människor som jag aldrig har träffat, men ändå lärt känna genom denna underbara sport.
Men jag ska satsa på att tävla upp Middi i svår inför Kista. Jag VET att hon kan, hon behöver bara träna upp konditionen. Hon har blivit tjoooock under dräktigheten och lite vintervila ;) Men nu när snön har börjat smälta, dåååå! NU SKA HÄR TRÄNAS! För kanin eller inte (inte för att hon kommer ha minsta lilla chans om vi ens kommer dit ;) så ska jag va på Kista nästa år! Men mamma har lovat att ja ska kunna tävla mer i år, har ju dessutom inte sommarkonfa i sommar så jag missar tre veckor av den bästa tävlingstiden. Får hoppas att jag kan åka med Lisa också, för jag startade inte så mkt i somras, o har inte tävlat sen i augusti så nu saknar jag alla goa människor!

OCH NU BLEV JAG GÄÄÄLET TÄVLINGSSUGEN! Middi, slut på vilan, här ska tränas. Ne men ja måste komma ut och springa med henne i princip varje dag i sele, då kommer hon komma i form snart. Har dragit ner på hennes pellets nu när hon bara bor med en av ungarna, och dom lever mest på hö och grönsaker, funkar alldeles utmärkt!
Sen när hon är back on track ska vi träna lååånga hinder, för innan har hon hoppat hinder på 45cm långt, nu kommer hindrena va 80cm! Höjden är inga problem, men jag har inga långa hinder, så jag får kombinera lite. Fast ja kommer typ inte in i mitt hinderförråd pga snön, men nu när det har smällt lite kanske de går. Kan ju prova att hoppa lite med bäbisarna också, dom börjar bli riktigt duktiga på att gå i sele!
Och nu är både Thunder och Knight tingade, HAPPY FACE :D Fast Ylva o Flash e kvar, ingen som vill ha en liten skit??

Ne, det blev ett långt inlägg om egentligen ingenting ;) Haha ;)
Slänger in lite kaninbilder också (A) På Middi, sista tävlingen i somras. Sista tävlingen 2010. Sista pinnen upp till MSV :D Och innan hon blev tjoooock.... Fast lite påshaka har hon.. Men hon va i form där iaf! Men det kommer snart tillbaka!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0